Hallitus

Putkinotkon hallituksen kokoonpano vuonna 2019:

Alisa hallitusesittely
Alisa Kuuluvainen
Puheenjohtaja
alisa.kuuluvainen(at)helsinki.fi

”Moro! Oon Alisa ja hääräilen Putkinotko ry:n puheenjohtajana tämän vuoden. Muhun voi olla rohkeasti yhteyksissä Putkinotkon toimintaan ja tapahtumiin liittyen. Höpöttelen mielelläni kaikesta päästäisten ja maailmankaikkeuden välillä. Tuu moikkaileen tapahtumissa!”

Iina hallitusesittely
Iina Mikkonen
Varapuheenjohtaja, työelämävastaava, opintovastaava
iina.mikkonen(at)helsinki.fi

”Moi! Olen kolmannen vuoden opiskelija, hurahdin järjestöhommiin vuosi sitten ja nyt toimin Alisan oikeana kätenä varapuheenjohtajana. Samalla puuhaan työelämävastaavana mm. erilaisia tapahtumia ja vierailuja alan työpaikkoihin. Olen myös toinen Putkiksen opintovastaavista, eli tekemistä riittää! Nautin silti joka hetkestä tän ihanan ainejärjestön parissa!”

Rebekka hallitus
Rebekka Wiitasalo
Sihteeri
rebekka.wiitasalo(at)helsinki.fi

”Olen Rebekka ja toimin tänä vuonna Putkinotkon sihteerinä. Tämä on neljäs vuoteni hallituksessa. Sihteerinä vastaan kokousten pöytäkirjojen kirjoittamisesta sekä jäsenrekisterin ylläpidosta. Hallitustoiminnassa parasta ovat juhlat ja yhteisöllisyys!”

Venla kuva hallitus
Venla Kuokkanen
Tiedottaja
venla.p.kuokkanen(at)helsinki.fi

”Tervehdys! Tänä vuonna hallituksen tiedottamisesta vastaa raumalaislähtöinen viestintään ihastunut fuksi. Putkinotkon nettisivujen päivittäminen, viikkotiedotteen lähettäminen ja viestinnän kokonaisuuden koordinointi ovat vastuullani. Odotan innolla huikeita tapahtumia ja ekskursioita, joita uusi hallitus päättää järjestää!”

Aino hallitusesittely
Aino Rautanen
Taloudenhoitaja, ympäristövastaava
aino.rautanen(at)helsinki.fi

”Hei kaikki! Olen Aino, Putkinotkon taloudenhoitaja ja ympäristövastaava.
Hoidan järjestön talousasioita, kuten budjetointia, rahaliikennettä ja kirjanpitoa sekä tarkkailen, ettei toimintamme kuormita ympäristöä tarpeettomasti.
Opiskelen kotimaista kirjallisuutta kolmatta vuotta, nyt jo maisteriohjelman puolella. Putkiksen toiminnassa olen aiempina vuosina ollut enimmäkseen satunnainen tapahtumavieras, mutta viime vuonna toimin myös Toisinkoisen tuottajana.”

Otto hallitusesittely
Otto Rikka
Kulttuurivastaava
otto.rikka(at)helsinki.fi

”Moi! Olen Otto ja tänä vuonna hääräilen hallituksen kulttuurivastaavana. Kontolleni kuuluu varmistaa, että tänäkin vuonna jäsenistöllämme on mahdollisuus osallistua yhteisiin musiikki-, elokuva-, teatteri ja näyttelyelämyksiin. Toimin myös ainejärjestömme lehden, Käkriäisen, toisena päätoimittajana. Nähdään tapahtumissa ja lehden teon parissa!”

Laura hallitues
Laura Karhapää
Tilavastaava, liikuntavastaava, juhlavastaava
laura.karhapaa(at)helsinki.fi

”Olen kolmannen vuoden kirjallisuuden opiskelija ja myös kolmatta vuotta Putkiksen hallituksen jäsen. On ilo päästä taas häärimään Putkiksen juhlissa ja liikuntaekskuilla!”

Lydia hallitusesittely
Lydia Lehtola
Liikuntavastaava, juhlavastaava, yhdenvertaisuusvastaava
lydia.lehtola(at)helsinki.fi

”Olen kolmannen vuoden opiskelija, jota kutsutaan usein Lyytiksi. Kurssiesseissä kirjoitan mieluiten runoista ja popmusiikista. Yhdenvertaisuusvastaavana huolehdin, että tapahtumissamme noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, ja että kaikilla olisi Putkinotkossa hyvä olla. Minun puoleeni voi aina kääntyä ongelmatilanteissa. Lisäksi järjestän bileitä ja liikuntaeksursioita juhlavastaavan ja liikuntavastaavan tehtävissä.”

Mette hallitus
Mette Vesistö
Juhlavastaava, tuutorivastaava
mette.vesisto(at)helsinki.fi

”Moi! Toimin tänä vuonna tuutorivastaavana ja yhtenä juhlavastaavista. Aloittelen nyt neljättä vuottani Putkinotkon hallituksessa, innokkaana järjestämään tulevalle vuodelle monenlaisia loisteliaita tapahtumia. Tuutorivastaavana toimin tuutorien kontaktina ainejärjestöön ja juhlavastaavan pestissä organisoin erilaisia juhlallisuuksia. Tästä vuodesta tulee hieno!”

Eve Saarnilehto
Opintovastaava
eve.saarnilehto(at)helsinki.fi

”Moi! Mun nimi on Eve ja aloitan ekaa vuotta hallituksessa Opintovastaavana. Huolehdin pääasiassa yhteydenpidosta opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä, niin opintoasioista viestittelemällä kuin yhteisiä oppiainekahveja järjestämällä. Mulle voi tulla puhumaan kaikenlaisista opiskelussa mietityttävistä asioista, niin kurssikohtaisista kuin koko tutkintoon liittyvistä. ”

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille ja niistä tiedotetaan sähköpostilistalla. Ohjeet Helsingin yliopiston sähköpostilistoille liittymiseen löytyvät tästä. Putkinotko ry:n listan nimi on putkinotko-lista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s