Toisinkoisen tuottajahaku on auki – Miksi hakea ja mitä odottaa?

Vuoden 2018 Toisinkoisen tuottajatiimin Aino, Iina ja Maiju-Sofia kertova kokemuksiaan tuottamisesta:

Toisinkoisen tuottajana oli mahtavaa päästä rakentamaan yhtä Putkinotkon vuoden kohokohdista! Tuottajan homma oli todella monipuolista. Toisinkoisen luovutustilaisuuden Loskagaalan lisäksi tuotantoprojektiin mahtui useita pienempiä osasia, kuten paneelikeskustelu Kallion kirjastossa sekä Kirjamessukeskustelu finalistien kanssa.

Tuottajana oppi paljon muun muassa yhteistyötahojen kontaktoinnista ja toteutuksen koordinoinnista. Mukaan mahtuu toki sähköpostien lähettelyn lisäksi kaikkea kivaa, kuten somejulkaisujen kirjoittelua ja juhlapaikan koristeluiden suunnittelu ja valmistelua. Tapahtuman tuottaminen ei siis ole vain itse juhlan järjestämistä. Mutta ei huolta, itse ei tarvitse kaikkia lankoja käsissä pitää, sitä varten tuottajia on tiimi!

Ansioluettelossakin esimerkiksi budjetointiosaaminen tai somesisältöjen tuottaminen näyttävät mukavalta. Tuottajahommissa mukavaa on solmia kontakteja kustantamoihin sekä kirjailijoihin ja muihin kirjallisuusalan toimijoihin. Hekin ovat tuottajien kautta mukana tapahtumassa finalisteina, vierailijoina tai muina yhteistyötahoina. Viime vuonna Toisinkoisen kanssa olivat yhteistyössä muun muassa Suomen Arvostelijain Liitto ja Lukukeskus.

Me viime vuoden tuottajat autamme mielellämme tuottajaksi hakemiseen liittyvissä kysymyksissä kuin myös myöhemmin Toisinkoisen tuottamisen aikana ilmenevissä ongelmissa.

Terveisin vuoden 2018 tuottajatiimi
Aino, Iina ja Maiju-Sofia

Tuottajahaku on auki 24.3. saakka. Hakea voi tämän linkin kautta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s