Ekskursio Medusan huone -näytelmään 24.5.

PÄIVITYS: EKSKURSIO ON TÄYNNÄ

Putkinotko lähtee katsomaan perjantaina 24.5. Q-teatteriin Saara Turusen ohjaamaa ja käsikirjoittamaa näytelmää Medusan huone.

Nyt on loistava mahdollisuus päästä seuraamaan lähes loppuunvarattua näytelmää huokeampaan hintaa. Putkinotkon jäsenet pääsevät katsomaan näytelmää 16,5 euron hintaan eli neljä euroa tavanomaista opiskelijalippua halvemmalla. Lippuja riittää 20 nopeimmalle ilmoittautujalle. Ilmoittautumislinkki julkaistaan Putkinotkon Facebook-sivuilla maanantaina 4.3. klo 12.00. Liput on tarkoitettu ensisijaisesti Putkinotko ry:n jäsenille.

”Medusa oli kreikkalaisen mytologian mukaan kaunis nuori neito, jonka Poseidon raiskasi. Rangaistukseksi tapahtuneesta Medusa muutettiin kammottavaksi hirviöksi, jolla oli käärmetukka. Medusan huone on esitys, joka käyttää Medusan myyttiä lähtökohtanaan. Teos nostaa esiin kuvia ja tilanteita, hetkiä ja välähdyksiä, joilla kaikilla on jonkinlainen suhde valtaan, sen sukupuolittuneisuuteen ja epätasaiseen jakautumiseen. Esitys paneutuu kysymyksiin sukupuolten epätasa-arvosta, mitätöimisen ja hiljentämisen kulttuurista.”

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä kulttuurivastaava Ottoon (otto.rikka(at)helsinki.fi, 0442537388).

Tervetuloa mukaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s