Vuoden viimeisen Käkriäisen kirjoittamisilta 11.12. klo 17

Hei! Tule mukaan tekemään vuoden vikaa ainejärjestölehteä: raaka-Käkryä!

IDEA on tehdä viimeinen lehti yhteisenä projektina. Sen kaikki jutut kirjoitetaan yhden illan aikana, sisältävät mitä tahansa aineksia, epäortodoksisia ratkaisuja, tajunnanvirtaa, marginaalikommentteja. Kaikista jutuista julkaistaan niiden ensimmäinen versio(pienet korjailut ja nimimerkki ok). Tilaisuuteen saa kuitenkin valmistautua: hahmotella ideoita, ottaa lähtökohdaksi vaikkapa keskeneräisen runoajatuksen, pöytälaatikkoon joutuneen novellin aloituksen tms. Hyvä lajivalinta iltamaan on juuri kauno- tai lukukokemus-tyyppinen teksti, soveltaakin saa.

KUKA MUKAAN: jokainen. Ei haittaa vaikket olisi kirjoittanut muihin tämän vuoden lehtiin, tai vaikka olisitkin. Mukaan tarvitaan vain kynä ja paperii/läppäri ja mieli. Pieni tarjoilu, matala kynnys + rento tunnelma taattu.

MILLOIN JA MISSÄ: 11.12. maanantaina Laajasalossa klo 17 –>, Maijun kotona. Reittiohjeet tarkentuvat myöhemmin ja ovat helpot: bussilla Herttoniemestä (M) pääsee lähes suoraan oven eteen.

MITÄS NYT KUN HALUAN MUKAAN: Pistä juttuidea tai alustavaa pohdintaa tai ”hei haluaisin mukaan mutten tiedä vielä mitä kirjoitan”-viesti osoitteeseen maiju-sofia.pitkanen(at)helsinki.fi niin sinut opastetaan mukaan raaka-Käkryn polulle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s