Hallituksen syksyn ensimmäinen kokous 17.8. klo 18

Putkinotkon hallituksen syyskauden ensimmäinen kokous järjestetään torstaina 17.8. klo 18 Kluuvikadun Memphisissä tai sään salliessa Esplanadin puistossa.

Kuten monet jo varmasti tietävät, yliopisto siirtyy tulevana syksynä uusiin kandi- ja maisteriohjelmiin ja tämä tulee vaikuttamaan myös Putkinotkon toimintaan. Uudet fuksimme eivät enää ole kotimaisen kirjallisuuden opiskelijoita, vaan he ovat hakeneet kotimaisten kielten ja kirjallisuuksien kandiohjelmaan ja valitsevat opintosuunnakseen joko suomen kielen, suomalais-ugrilaiset kielet ja kulttuurit tai kotimaisen kirjallisuuden vasta myöhemmässä vaiheessa opintojaan. Tämä tarkoittaa entistä tiiviimpää yhteistyötä ainejärjestöjen, etenkin Putkinotkon ja suomen kielen ainejärjestön Siulan välillä. Tämä on meille vanhoillekin putkislaisille oiva tilaisuus päästä tutustumaan paremmin siulalaisiin ja Siulan toimintaan – käytetään se hyväksemme!

Putkinotkolla ja Siulalla tulee syksyn aikana olemaan enemmänkin yhteisiä tapahtumia ja toimintaa, mutta ensimmäisenä mainittakoon 22.9. vietettävät fuksiaiset. Järjestelyissä tullaan todennäköisesti tarvitsemaan auttavia käsiä, joten päivä kannattaa merkata jo kalenteriin, jos haluaa päästä tutustumaan uusiin fukseihin ja mukaan iloiseen fuksiaishumuun. Myöskään Putkinotkon perinteikkäitä syystapahtumia, kuten Kallio-kierrosta sekä myöhemmin syksyllä järjestettäviä Toisinkoinen-palkintogaalaa ja RunoSoulia ei sovi unohtaa. Syksyn aikatauluista tiedotamme vielä tarkemmin kokouksen jälkeen.

Aurinkoista alkusyksyä ja antoisaa uutta lukuvuotta, nähdään tapahtumissa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s