Trampoliinipuistoretki 28.4. klo 12

Putkinotkon liikuntaryhmässä heitettiin ilmoille ajatus excusta trampoliinipuistoon ja ajankohdaksi valikoitui ensi viikon perjantai 28.4. klo. 12-13. Kaikki putkislaiset ovat erittäin lämpimästi tervetulleita mukaan!

Suuntaamme siis yhdessä Rush Trampoliinipuistoon osoitteeseen Valimotie 25 (Helsinki). Voit saapua joko suoraan paikan päälle jos se on sinua lähellä, tai jos kuljet keskustan kautta niin voit osallistua yhteislähtöön rautatieasemalta. Tavataan laitureiden 12-19 tienoilla klo. 11:30 ja suunnataan yhdessä A-junaan, joka vie meidät Valimon asemalle, josta taivallamme 300m määränpäähämme.

Tunnin pomppimiset kustantavat kultakin 7€ tuntihinnan + 3€ pakollisen sukkamaksun, eli yhteensä 10€/pomppija. Sukat saa mukaan ja niitä voi käyttää seuraavalla pomppukerralla uudelleen. Normaalihinnat Rushissa ovat 14€/tunti, mutta suuntamme testailemaan trampoliineja HappyHour -aikaan, jolloin pääsemme -50% hintaan, eli lysti kustantaa vain tuon 10€ sukkineen.

Laita viestiä Suville (suvi.alanko(at)helsinki.fi) jos olet tulossa mukaan, niin tiedetään sitten odottaa kaikkia ennen kuin suuntaamme junaan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s