Kirjallisuuspalkinto Toisinkoisen tekijöiden haku on alkanut!

Tule mukaan tekemään Toisinkoista!

Tänä vuonna neljättä kertaa jaettava Toisinkoinen on Putkinotkon oma kirjallisuuspalkinto, joka on vuosien saatossa saavuttanut paljon positiivista huomiota kirjallisuuspiireissä. Palkinto jaetaan syksyisin gaalassa, joka kerää yhteen kirjallisuudenopiskelijoita, kirjailijoita, tutkijoita ja muita alan vaikuttajia. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Toisinkoistiimiin!

Tapahtuma järjestetään 3–4 tuottajan voimin ja palkinnon saajan valitsee 5–7 henkilöä käsittävä raati. Haluatpa sitten kartuttaa arvokasta kokemusta tapahtumatuottamisesta tai harjoitella kirjallisuuskritiikkien tekoa, on nyt aika tarttua tilaisuuteen! Prosessin aikana pääset lisäksi tutustumaan uusiin samanmielisiin tyyppeihin, pitämään hauskaa ja levittämään kirjallisuuden ilosanomaa. Lisätietoja Toisinkoisesta ja viime vuosien kuulumisia voit käydä kurkkaamassa täältä: https://toisinkoinen.wordpress.com/.

Haemme tiimiin ennen kaikkea innokkaita ja motivoituneita tekijöitä, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Viime vuoden toimijoiden kanssa järjestettävän perehdytyksen ja Putkinotkon hallituksen vankkumattoman tuen avulla takaamme, että sinulla on kaikki edellytykset tehdä Toisinkoisesta vuoden timanttisin kirjallisuustapahtuma.

Haku alkaa tänään ja jatkuu sunnuntaihin 12.3. asti. Kirjoita lyhyt ja ytimekäs hakemus, josta käyvät ilmi seuraavat asiat:
1. Haetko tuottajaksi vai raatilaiseksi?
2. Miksi olet innostunut tuottamaan Toisinkoinen-tapahtumaa? / toimimaan palkintoraadissa?
3. Onko sinulla kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä?
4. Opintojesi vaihe

Hakemukset lähetetään Telmalle (telma.halme@helsinki.fi) ja käsitellään luottamuksellisesti. Myös kaikenlaiset kysymykset ja muut mietelmät aiheeseen liittyen (tai miksei aiheen vierestäkin) ovat tervetulleita.

Onnea ja intoa hakuun,
Putkinotkon hallitus

(Huom! Pidäthän silmäsi auki, jos mielit mukaan tekemään toista syksyn päätapahtumaa, RunoSoulia! Lisää infoa tulossa pian.)

Toisinkoisen Instagram-tilin löydät täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s