Putkinotko lähtee katsomaan Humanistispeksiä perjantaina 24.2. klo 19

On taas Humanistispeksin aika!

Putkinotko lähtee katsomaan tämän vuoden speksiä perjantaina 24.2. Näytös alkaa klo 19. Opiskelijalippu maksaa 13 euroa. Jotta rahoja ei tarvitse siirtää edestakaisin, tänä vuonna on päädytty siihen, että jokainen ostaa lippunsa itse.

Lippuja voi ostaa kampuslipunmyynnistä, mutta sen aika ja paikka tarkentuu myöhemmin speksin Facebook-tapahtumaan ja nettisivuille. Lippuja voi kuitenkin jo ostaa täältä:

https://www.lippu.fi/kaikki-mikae-kiiltaeae-Lippuja.html…

Jos tiedät jo, että päivä sopii ja speksi kiinnostaa, kannattaa oma lippu ostaa piakkoin. Humanistispeksi on yksi parhaista kulttuuriekskursioista, joten suosittelemme erittäin lämpimästi lähtemään mukaan!

Ilmoitathan sähköpostilla (talvikki.uusitalo(at)helsinki.fi) osallistumisestasi sitovasti (eli esimerkiksi sen jälkeen, kun oma lippu on jo hankittu) viimeistään maanantaina 20.2., jotta pystyn varaamaan oikean määrän vierekkäisiä paikkoja.

Tervetuloa mukaan!
t. uudet kulttuurivastaavat Laura, Alisa, Mette, Maria ja Talvikki

”Humanistispeksi on interaktiivista musikaaliteatteria luova harrastajateatteriryhmä. Speksi-esitysten erikoisuus on kuitenkin yleisön osallistuminen. Kun yleisöstä huudetaan ”omstart”, esiintyjät improvisoivat tilanteen uudelleen, muuttavat sitä huudon perusteella tai vaikka aloittavat räppibattlen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisaatioon. Omstartit syntyvät hetkessä, mikä tekee joka näytöksestä erilaisen!”

https://humanistispeksi.fi/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s