Luovan kirjoittamisen palautepaja 1.3.

Luovan kirjoittamisen palautepajan toiminta uudistuu. Runsaan osallistujamäärän tähden helmikuusta 2017 eteenpäin ryhmiä tulee olemaan kaksi: Inari Mykkäsen ryhmä ja Hilma Reittolan ryhmä.

Inari Mykkäsen ryhmä keskittyy laajojen tekstikäsikirjoitusten palautteisiin (romaanikäsikirjoitusten, novelli- ja runokokoelmien ja draamakäsikirjoitusten). Koska ryhmässä keskitytään laajojen käsikirjoitusten pidempiaikaiseen lukemiseen ja kommentointiin, ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista. Tällä hetkellä ryhmässä on täyttä, mutta jos olet kiinnostunut voit lähettää sähköpostia osoitteeseen inari.mykkanen(at)gmail.com.

Hilma Reittolan ryhmä ei vaadi sitoutumista, kuten Inarin ryhmä, joten mukaan voi tulla silloin kun tekstiä syntyy ja palautetta kaipaa. Sitoutua saa myös mieluusti, jos siltä tuntuu. Tervetulleita ovat siis kaikenlaiset tekstit – lyhyet kokeilut siinä kuin pidemmätkin käsikirjoitukset. Paja kokoontuu ensimmäisen kerran keskiviikkona 1.3. klo 18 (paikka selviää myöhemmin). Pajaan tulevien tekstien palautus osoitteeseen hilma.reittola(at)gmail.com viimeistään ke 22.2. klo 20.

Tervetuloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s