Haku Putkinotkon virkoihin vuodelle 2017 on alkanut

Haku Putkinotkon virkoihin vuodelle 2017 alkaa nyt!

Kiinnostaako ainejärjestötoiminta? Nyt on elämäsi tilaisuus päästä vaikuttamaan ainejärjestösi asioihin, sillä haemme innokkaita tekijöitä vuoden 2017 Putkinotkon hallitukseen ja laadukkaaseen Käkriäinen-lehteemme. Ohesta löydät lyhyet kuvaukset hallitusviroista, joita viime vuosina on ollut, mutta mikäli haluaisit osallistua, eikä sopivaa virkaa löydy, tule silti vaalikokoukseen, niin katsotaan, miten saadaan sinutkin mukaan järjestötoimintaan.

Hakuaika hallituksen ja Käkriäisen virkoihin on ma 5.12-13.12.2016. Lähetä vapaamuotoinen hakemus/kiinnostuksen ilmaus nykyiselle puheenjohtajalle (eli minulle) osoitteeseen sara.tarvas(at)helsinki.fi . HUOM. Lähetetty hakemus ei takaa virkaa hallituksessa mutta kartoittaa tilannettamme vaalikokousta ajatellen! Vaalikokouksessa sovitaan toimijat vuodelle 2017 ja valinnat vahvistaa vuosikokous tammikuun lopulla.

Vaalikokous pidetään 13.12 klo 18.00 alkaen Uudella ylioppilastalolla Illuusio-huoneessa. Mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta et pääse vaalikokoukseen, laita minulle viestiä. Mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta et ole aivan varma, mitä haluaisit tehdä, tule vaalikokoukseen, niin katsellaan!

Vuosikokouksen jälkeen pidämme tämän vuoden viimeisen hallituksen kokouksen, johon kaikki ovat myös tervetulleita. Esityslista ohessa.

Oikein lämpimästi tervetuloa kokoukseen ja mukaan ainejärjestötoimintaan

t. Sara, pj:nne vielä hetken aikaa :)

hallitushaku2017
esityslista-13-12

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s