Työelämäiltapäivä maanantaina 7.11.

TAKU ry, Putkinotko ja Katharsis järjestävät yhdessä Työelämäiltapäivän maanantaina 7.11. klo 14-16 (PR sali 8).

Alta löydät ohjelman ja linkin ilmoittautumiseen. Tulethan mukaan!

Ohjelma:
14.00
 Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU esittäytyy

Asiamies Vilja Byström puhuu oman osaamisen tunnistamisesta, kirjallisuuden opiskelijoista työelämässä, palkkauksesta, kartoittaa työnantajatahoja sekä työnkuvia ja sitä miten kirjallisuuden opiskelija voi hyödyntää taitoja ja osaamistaan työhaastattelussa.

14.45 CV-klinikka

Tarjoamme neljälle opiskelijalle mahdollisuuden osallistua CV-klinikkaan. Henkilökohtaisessa 15 min CV-neuvonnassa saat apua ansioluettelon tekoon tai räätälöimiseen tietyn työ-/harjoittelupaikan hakua varten.

Huom: Otathan mielellään mukaan printatun CV:n sillä klinikalla ei ole mahdollisuutta käydä läpi sähköisessä muodossa olevia ansioluetteloita. Varaa haluamasi aika alta.

15.45 Tilaisuus päättyy

Työelämäiltapäivä on osa opiskelijakampanjaa jossa myös Katharsis ja Putkinotko ovat mukana. Kampanjassa palkitaan ainejärjestöjä TAKUun 1.9. – 30.11.2016 välillä liittyneiden opiskelijoiden perusteella.

Lisäksi kaikki 7.11. paikanpäällä TAKUn jäseneksi liittyvät saavat lahjaksi Lippupisteen tai Tiketin 10 € lahjakortin. Tutustu meihin jo etukäteen. Jos jo kuulut TAKUun, voit suositella jäsenyyttä opiskelukaverillesi paikanpäällä. Kaverin liittyessä myös sinut palkitaan.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=481006207&_k=_cM9VFf76MOFllw01DIo-owMu9DOcZDtuzjzpwPKcD0kShwOs3cdHKKdNcwRPo7z&_hid=Ilmoittautuminen-tyoelamatilaisuus-7.11.2016

Lisätietoa voit kysellä Putkinotkon Henniltä tai Katharsiksen Kaisalta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s