Haku Toisinkoisen raatiin ja tuottajaksi on alkanut

Kirjallisuuspalkinto Toisinkoinen tulee taas!

Jo kolmatta vuotta järjestettävä kirjallisuuspalkinto Toisinkoinen on Putkinotkon oma, kunnianhimoinen, mutta erittäin toimiva, ja alallamme jo paljon positiivista huomiota herättänyt palkinto. Toisinkoinen jaetaan Loskagaalassa, jossa on menneinä vuosina juhlittu kirjallisuutta hyvässä hengessä finalistien, alamme ammattilaisten sekä opiskelijoiden yhteisvoimin. Lienee sanomattakin selvää, että tällaisen tapahtuman järjestäminen on hauskaa ja erittäin hyvää kokemusta projektityöskentelystä.

Lisätietoja Toisinkoisesta ja viime vuosien kuulumisia voit käydä kurkkaamassa täältä: https://toisinkoinen.wordpress.com/.

Tule mukaan tekemään tämän vuoden Toisinkoisesta se huikea kirjallisuustapaus, joksi sillä on kaikki potentiaali tulla! Oli vahvuutesi sitten nasevien blogitekstien kirjoittaminen, ahkera ja tarkkasilmäinen kirjojen lukeminen tai aikataulujen organisointi ja positiivinen asenne, tästä projektista löytyy varmasti sopiva homma juuri sinulle!

Haemme tämän vuoden Toisinkoistiimiin 3–4 tuottajaa ja 5–7 raatilaista. Takaamme sekä raadille että tuottajille kattavan perehdytyksen sekä sopivasti valtaa ja vastuuta tehtäviensä toteuttamiseen. Tässä porukassa et varmasti jää yksin vaan saat tueksesi innokkaan tekijätiimin ja Putkinotkon hallituksen pidäkkeettömän luottamuksen.
Haku alkaa tänään ja jatkuu aina tiistaihin 16.2. asti. Älä siis turhaan epäröi, vaan hae heti! Kirjoita lyhyt ja ytimekäs hakemus, josta käyvät ilmi seuraavat asiat:

1. Haetko tuottajaksi vai raatilaiseksi?
2. Miksi olet innostunut tuottamaan Loskagaalaa? / toimimaan Toisinkoisen raadissa?
3. Onko sinulla kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä?
4. Opintojesi vaihe

Kaikista tärkein meriitti on into ja tekemisen meininki, aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole mikään edellytys vaan pelkkää plussaa. Hakemukset lähetetään suoraan Saralle ja käsitellään luottamuksellisesti. Valinnat hakemusten perusteella päätetään Putkinotkon seuraavassa kokouksessa keskiviikkona 17.2.2016. Kannattaa tulla paikalle kokoukseen, jos haet mukaan!
Jos kaipaat lisätietoa mistä tahansa Toisinkoiseen liittyvästä, voit suunnata kysymyksesi niin ikään Saralle.

Onnea hakuun toivottaa,
Putkinotkon hallitus

HUOMIO! Eikö proosakirjallisuus ole niin sinun juttusi? Kaipaatko ison gaalan sijasta kotoisaa tunnelmaa, runoja ja musiikkia? Älä murehdi! RunoSoul-haku alkaa ensi maanantaina 8.2., joten pysy kuulolla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s