Putkinotkon jouluinen kirjailta ke 9.12.2015

Tervetuloa viettämään vuoden 2015 viimeistä, tunnelmallista kirjailtaa keskiviikkona 9.12.2015 Oluthuone Kaislassa klo 18.30 alkaen! ♥ Luvassa yhdessähengailua, kirjallista keskustelua ja rauhallisen & riemukkaan tunnelman luomista keskelle hektistä arkea opiskeluineen ja muine kommervenkkeineen.

Tarkoituksena on myös virittäytyä iloiseen jouluntunnelmaan kirjallisuuden kautta: otathan mukaasi teemaan sopivan kirjan, jonka haluat jakaa muiden putkinotkolaisten kanssa!
– Se voi kertoa tontuista, jouluisesta rauhansanomasta, muista jouluun liittyvistä teemoista tai toisaalta käsitellä jouluun liittyvää kultaista loistoa kriittisemmin, olla peräisin lahjapaketista tai muutoin herättää sinussa teemaan liittyviä ajatelmia ja muistoja. Paikalle sopii saapua niin tonttulakki päässä kuin missä tahansa muussakin päähineessä ja mielentilassa! Tärkeintä on, että saavut.

Kohtaamme tällä kertaa poikkeuksellisesti Oluthuone Kaislassa, josta saa muuten ostettua oluen lisäksi myös viiniä, glögiä tai glögiä viinillä. Ottakaa kirja kainaloon ja tulkaa sankoin joukoin paikalle! :)

Fb-tapahtuma.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s