Room Escape

Rakas Putkinotko!

Kulttuuritehdas Korjaamolle rantaunutut Escape Room on maailmalla kaupungin toisensa jälkeen vallannut konsepti, jossa ryhmä pelaajia lukitaan huoneeseen ratkaisemaan sarjan pulmia ja etsimään ulospääsyä. Adrenaliinintäyteistä peliaikaa on tunti, ja voittoon tarvitaan niin kekseliäisyyttä kuin taitavaa tiimityöskentelyä.

Uuden, alitajunnan syövereihin sukeltavan Hypnoosihuoneen lisäksi Korjaamolla voi pelata maailmanlopun tunnelmiin sijoittuvaa Apocalypse-peliä, jossa ratkotaan uskontoihin liittyviä mysteereitä.

Syksyn opiskelijatarjous: pelit 80 € / 2–6 hengen ryhmä (norm. 130 €). Tarjous on voimassa arkisin ennen klo 17 alkavissa peleissä 30.10. asti.

Jos saamme kasaan 6 hengen porukan tämä tarkoittaa siis Room Escape -elämystä vain 13,33 e/perse. Hintatasoon nähden huomattavan huokeaa! Ilmoittaudu mukaan laittamalla meiliä sara.tarvas@helsinki.fi. Eksku alustavasti viikolla 44, neuvottelen parasta aikaa tarkkaa ajankohtaa. Tarvittaessa voimme yrittää varata myös useamman ajan, jos innokkaita huonekarkureita löytyy.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s