Syksyn fuksiriennot

Jälleen alkavien opintojen lisäksi syksy tuo tullessaan paljon menoja sekä uusille että jo vähän vanhemmille opiskelijoille! Tästä löydät kätevästi yhdestä postauksesta kaiken tarvittavan tehokkaaseen ja hauskaan yliopistovuoden aloitukseen suosikki-ainejärjestösi, Putkinotkon, ihanien ihmisten kanssa.

KE 19.8. PUTKINOTKON KESÄPIKNIK klo. 18.00 Esplanaadin puistossa. FB-tapahtuma.

KE 19.8. FUKSIEN ENSITAPAAMINEN TUUTORIEN KANSSA klo. 18.30 Humanistiklusteri.

KE 26.8. FUKSIEN JA VANHEMPIEN OPISKELIJOIDEN TAPAAMINEN (hallitus ja Käkriäinen esittäytyvät) klo. 18.00 Humanistiklusteri. FB-tapahtuma.

TO 27.8. FUKSIAISKOKOUS klo. 16.00 Kaisla. HUOM. Vain vanhemmille opiskelijoille! Tuutorit tarvitsevat tänäkin vuonna apua fuksiaisten järjestämisessä. Mikäli et pääse kokoukseen olet enemmän kuin tervetullut rastinpitäjäksi siitä huolimatta. Ota yhteyttä Saraan, jos olet estynyt kokoustamasta, mutta olisit mielelläsi tulossa avuksi.

PE 28.8. KALLIO-KIERROS klo. 18.00. Perinteinen Kallio-kierros vanhempien opiskelijoiden opastuksella. Aloituspaikka ilmoitetaan myöhemmin!

MA 31.9. YHTEISLÄHTÖ KÄKRIÄISEN LEHTIKOKOUKSEEN klo. 18.00 Kaisla. FB-tapahtuma.

KE 2.9. FUKSIAISKOKOUS klo. 16.00 Kaisla. HUOM. Vain vanhemmille opiskelijoille! Tuutorit tarvitsevat tänäkin vuonna apua fuksiaisten järjestämisessä. Mikäli et pääse kokoukseen olet enemmän kuin tervetullut rastinpitäjäksi siitä huolimatta. Ota yhteyttä Saraan, jos olet estynyt kokoustamasta, mutta olisit mielelläsi tulossa avuksi.

TO 3.9. PUTKINOTKON FANTASIAFUKSIAISET Humanistiklusterilla. Fukseille tapahtuma alkaa klo. 18.00, vanhemmille opiskelijoille (jotka eivät pidä rastia) klo. 19.00. Teeman mukainen pukeutuminen vahvasti suositeltua ellei peräti pakollista. Varaathan mukaan myös pikkurahaa ja omia juomia. FB-tapahtuma.

TI 8.9. YHTEISLÄHTÖ PUTKINOTKON HALLITUKSEN KOKOUKSEEN klo. 18.00. Humanistiklusteri.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s