Vuoden 2015 tuutoriesittelyt

henni

Henni Huostila

Aloitan syksyllä viidennen yliopistovuoteni – hurjaa miten nopeasti aika menee, tuntuu, että vasta äsken itse olin fuksi! Rakastan kirjoja ja kirjallisuutta, joten kotimainen kirjallisuus on ollut oikea oppiainevalinta minulle. Kirjoihin ei voi koskaan kyllästyä.

Päätin jo ensimmäisenä opiskeluvuonna suuntautua äidinkielenopettajaksi. Tästä syystä opiskelen kotimaisen kirjallisuuden lisäksi (melko tylsästi) sivuaineina suomen kieltä ja opettajan pedagogisia opintoja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että valmistun yliopistosta äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajaksi.

Käyn vakituisesti töissä koulun ohella, joten vapaa-aikaa jää aika vähän, mutta silloin kun sitä on, tykkään käydä salilla, katsella elokuvia, lukea (tietysti!), kutoa ja hengailla kavereiden ja perheen kanssa.

Odotan innolla, että pääsen tutustuttamaan teidät fuksit opiskelun ja opiskelijaelämän pyörteisiin!

sara

 Sara Tarvas

Tänä syksynä alkaa neljäs vuoteni Helsingin yliopistolla ja sen myötä maisteriopinnot, jotka ehkä hiukan hirvittää. Samalla olen innoissani, koska lukuvuosi tuo tullessaan taas uusia kivoja kursseja, tuttuja rutiineja ainejärjestön parissa sekä ennen kaikkea teidät, meidän ihanat uudet fuksit.

Olen aina ollut innokas oppilas ja yliopisto-opinnot ovat todellakin vieneet minut mennessäni. Olen käyttänyt akateemista vapauttani haalimalla opintosuoritusotteelleni niin estetiikkaa, teoreettista filosofiaa, italian kieltä kuin elokuva- ja televisiotutkimustakin. Valmistuin viime keväänä kandiksi sivuaineinani yleistä kirjallisuustiedettä sekä viestintää. Tämän kesän vietin opiskelemalla ylimääräistä sivuainetta luovasta kirjoittamisesta. Opettajaa minusta ei tällaisella opintopolulla tule, mutta jonkinlainen kirjallisuuden ja kulttuurin monipuolinen osaaja takuuvarmasti.

Opintojen lisäksi yliopisto on antanut minulle paljon ainejärjestötoiminnan muodossa. Tuutorin hommien lisäksi heilun ainejärjestömme Putkinotkon varapuheenjohtajana, tiedottajana ja kulttuurivastaavana. Putkis on ihanan pieni ja joustava järjestö, joka koostuu ihan huipputyypeistä, enkä malta odottaa, että päästään tutustumaan siihen teidän kanssa yhdessä!

Vapaa-ajallani harrastan huvikseni lukemisen lisäksi epäterveitä määriä populaarikulttuuria pääasiassa cosplayn, tv-sarjojen ja videopelien muodossa. Odotan teitä ihan hirmuisesti ja toivon, että saadaan teidät heti tuntemaan olonne kotoisaksi ja tervetulleeksi juuri sellaisina kuin olette.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s