Geokätköilemään Lammassaareen maanantaina 30.3.2015

Nyt on aika kiskaista ulkoilukuteet niskaan ja lähteä tutustumaan geokätköilyyn ainejärjestötoverien kera!

”Geokätköily on muiden kätköilijöiden piilottamien kätköjen etsintään perustuvaa seikkailua, jota tapahtuu juuri nyt, kaikkialla ympärilläsi. Tällä hetkellä aktiivisia geokätköjä on maailmanlaajuisesti 2,576,651 kappaletta ja geokätköilijöitä yli 6 miljoonaa.”

Putkinotko jalkautuu Lammassaareen 30.3. klo.17:00 ja tarjolla on huikean seikkailun lisäksi mitä parhainta seuraa maanantain ratoksi. Tule kehittämään aarteenetsintätaitojasi, varomaan jästejä ja ennen kaikkea pitämään hauskaa porukalla!

Kuljemme pitkospuita ja metsäpolkuja pitkin, joten ainakin kunnon kengät kannattaa laittaa jalkaan. Eräilyvaatteet ovat plussaa, mutta vähemmälläkin pärjää, sillä tarkoitus ei ole kuitenkaan rymytä umpimetsässä. Mukaan voit ottaa myös etsintöjä helpottavan taskulampun ja oman kynän kätköjen loggaamista varten!

Otan mukaani kaksi GPS-laitetta, joiden avulla etenemme kätköjä kohti. Jos haluat, voit ladata puhelimeesi kätköilyohjelman ja käyttää sitä retken aikana kätköjen paikantamiseen. Täältä löydät puhelimeesi sopivan ohjelman: http://www.xn--geoktkt-8wa8n.fi/…/geokatkoily_kannykalla.ht

Tavataan porukalla klo.17:00 Hämeentie 157:n kohdalla, josta suuntaamme yhdessä puiston läpi Lammassaarta kohti. Paikalle pääsee kätevästi mm. Rautatientorilta lähtevillä busseilla 68 ja 71. Jos et löydä muuta porukkaa, soita minulle 040 7470811.

Nähdään siellä!

Suvi Alanko (suvi.alanko@helsinki.fi)
Putkinotkon liikuntavastaava

Lisätietoja geokätköilystä
https://www.geocaching.com/?guest=1
http://www.geocache.fi/terms/tietopaketti.php

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s