Putka-klubilla Anu Kaaja 9.4.2015

Putka-klubi tekee paluun!!

Putkinotkon ja Katharsiksen yhteinen Putka-klubi on muutaman vuoden tauon jälkeen täällä taas. Vieraaksi on saatu yksi kevään mielenkiintoisimmista esikoiskirjailijoista; Anu Kaaja. Klubia vietetään torstaina 9.4. klo. 17.30 Illuusiossa.

Anun helmikuussa ilmestynyt Muodonmuuttoilmoitus on lyhyessä ajassa kerännyt valtavasti huomiota. Eikä ihme, sillä kyseessä on varsinkin esikoisteokseksi erikoinen kokoelma. Se on myös HS:n kirjapalkintoehdokas 2015.

”Napoleon-patsas lähtee kävelemään, jumalallinen sanansaattaja ryhtyy häiritsemään ikkunanpesijää, tamperelaisilta jatkoilta päädytään Aurinkokuninkaan hoviin ja arveluttava jungilainen talonmies tahtoo remontoida niin vuokralaisen asunnon kuin alitajunnankin. Anu Kaajan esikoisteoksessa Muodonmuuttoilmoitus metamorfoosit, myyttiset olennot ja traagiset kohtalot herätetään henkiin odottamattomissa yhteyksissä.

Tarinakokoelma itsekin muuttaa muotoaan jatkuvasti: rivo häpeilemättömyys vaihtelee lyyrisen ja herkän kanssa, ympäristöt vaihtelevat ketunmetsästyksestä avaruusalukseen. Metamorfoosit ovat toisinaan unelmien täyttymyksiä, toisinaan pakopaikkoja tai painajaisia. Kirjan kohtaukset ovat yhtä aikaa fantasmaattisia ja realistisia, ne kätkevät ja paljastavat kaiken sen, mikä on ihmiselle tärkeää ja vaikeaa, oli kyseessä sitten raha, ruoka, koti, sukupuoli tai seksi.

Näin rohkeaa ja mielikuvituksellista teosta näkee harvoin. Kaajan kieli on tarkkaa ja pakahduttavaa, niin ilossa kuin surussa.”

Vielä on hyvin aikaa etsiä kirja käsiin, jotta saat keskustelusta kaiken mahdollisen irti! Luvassa on vapaamuotoinen haastattelu, paljon keskustelua, naposteltavaa ja hyvää seuraa.

Täällä voit tutustua kirjailijaan ja kirjaan etukäteen: http://www.teos.fi/kirjailijat/anu-kaaja.html

Arvio Helsingin Sanomissa: http://www.hs.fi/arviot/kirja/a1423457270619

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1721941528032663/

Nähdään Illuusiossa!

Putkinotko & Katharsis

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s